Când ne-am gândit la Conceptul de Inside Traders..

..ne vedeam pe noi, la început de drum, fără informații și exemple concrete despre cum să câștigi bani la bursă.

Și ne-am dorit să creăm această comunitate, pentru a le veni de ajutor celor interesați de piața de capital.

Parcursul nostru a fost dificil și a necesitat multă muncă, disciplină și răbdare.

Am construit un business care s-a lovit la început de suspiciunea generată dintr-o prejudecată și anume că la bursă se pierd mai mulți bani decât se câștigă. Dar business-ul nostru a avut un succes neașteptat.

Pentru că în toată marea de idei, îndoieli și vise, am fost o echipă. Am învățat din jur și am învățat unul de la altul.

Inside Traders e mai mult decât un concept, e o comunitate de vise, pe care noi te ajutăm să ți le îndeplinești.

Programul INSIDE TRADERS reprezintă o premieră pentru România deoarece abordează în mod particular conceptul de tranzacționare automată pe pietele de capital externe.

,,Informația este putere’’ este unul dintre dictonurile după care ne-am ghidat noi, fondatorii Inside Traders, Adrian Filip, analist tehnic certificat cu o experiență de 9 ani în piața de capital și Dragoș Moldovan, trader autorizat cu o experiență de peste 7 ani la bursă.

Pasiunea noastră pentru piețele de capital s-a materializat în:

64.291+

Zeci de mii de ore alocate studiului piețelor de capital

250+

peste 250 de brokeri testați

10.000+

mai mult de 10.000 de algoritmi creați pentru softurile automate de tranzacționare

1.000.000

aproape un million de euro profit.

Din Experiență

Informațiile pe care ți le transmitem mai departe în această comunitate, vin din experiența noastră directă cu piața de capital, din greșeli și reușite care ne-au format și au conturat echipa din prezent.

Adrian Filip și Dragoș Moldovan

Termeni si Conditii de Utilizare Politica De Confidentialitate Modalitati De Plata

©Copyright 2019 - InsideTraders.ro - Toate drepturile rezervate.

IMPORTANT: Tranzacționarea în marjă implică un nivel ridicat de risc care poate să nu fie adecvat pentru toți investitorii. Efectul de levier, specific tranzacționării în marjă creează riscuri suplimentare și expunere la pierderi. Înainte de a vă decide să tranzacționați, luați în considerare cu atenție obiectivele dvs. de investiții, nivelul de experiență și toleranță la risc. Ați putea să vă pierdeți o parte din investiția inițială; nu investiți bani pe care nu vă puteți permite să îi pierdeți. Documentați-vă cu privire la riscurile asociate tranzacțiionării în marjă și solicitați sfaturi de la un consultant financiar sau fiscal dacă aveți intrebări. SC Prop Quant SRL este furnizor de produse tehnologice și nu este asociat sau afiliat în niciun fel cu intermediarii de servicii de investiții financiare (ex. case de brokeraj etc).