Despre Adrian Filip

“Sunt suma întâmplărilor trăite, a persoanelor cunoscute și a acțiunilor pe care eu le-am inițiat”

Am crescut într-o familie în care valori precum bunul-simț și respectul reciproc au fost aplicate indiferent de situație și s-au transformat pe parcurs, în capacitatea de a empatiza cu cei din jur, de a-i respecta și de a-i prețui.

Copil fiind, am urmat exemplul fratelui mai mare ajungând să practic fotbal de performanță. Cei 11 ani de fotbal, m-au încărcat cu o mulțime de valori pe care atunci nu le conștientizam: prieteni pe viață, spirit de competiție, sacrificiu, muncă în echipă și multe altele.

Sunt convins că toți acei ani mi-au conturat caracterul într-o mare măsura iar acum prețuiesc în mod special două calități pe care am certitudinea că le-am dobândit în acea perioadă: autocontrolul și perseverența.

Începând cu perioada liceului am fost implicat în diverse proiecte de familie și chiar dacă atunci le vedeam ca pe niște sarcini inutile și împovărătoare pentru mine, azi realizez că m-au ancorat în realitate și m-au învățat ce înseamnă responsabilitatea.

Atât la liceu cat și la facultate am urmat profiluri reale. Niciodată nu am fost primul dar nici ultimul.

Și am avut senzația mereu că locul meu nu e acolo iar cunoștințele dobândite nu vor fi puse în practică nicicând. În timp am realizat că m-am înșelat. După câțiva ani de muncă, am conștientizat că pot progresa în direcția aleasă, datorită firii analitice pe care, cu siguranță am dobândit-o în școală.

Lucrurile au luat o turnură în viața mea, o dată ce am pătruns într-un domeniu nou la primul loc de muncă. Atunci am fost nevoit să învăț totul de la zero. Pasiunea pe care am descoperit-o pentru piața de capital, a depășit orice greutate, motiv pentru care am reușit să asimilez singur cunoștințe, mai multe decât aș fi crezut vreodată.

Iar dacă până atunci credeam că sunt autodidact, acolo am învățat adevăratul sens al cuvântului.

Ultimul și cel mai frumos eveniment din viața mea, nașterea fiului meu Andrei, a însemnat începutul unei perioade care mi-a scos la suprafață, sentimente pe care nu credeam că le am și m-a învățat ce înseamnă cu adevărat răbdarea.

Fiecare perioadă a vieții mi-a oferit valori neprețuite și chiar dacă în acele momente nu conștientizam, am devenit suma întâmplărilor trăite, a persoanelor cunoscute și a acțiunilor pe care eu le-am inițiat.

Termeni si Conditii de Utilizare Politica De Confidentialitate Modalitati De Plata

©Copyright 2019 - InsideTraders.ro - Toate drepturile rezervate.

IMPORTANT: Tranzacționarea în marjă implică un nivel ridicat de risc care poate să nu fie adecvat pentru toți investitorii. Efectul de levier, specific tranzacționării în marjă creează riscuri suplimentare și expunere la pierderi. Înainte de a vă decide să tranzacționați, luați în considerare cu atenție obiectivele dvs. de investiții, nivelul de experiență și toleranță la risc. Ați putea să vă pierdeți o parte din investiția inițială; nu investiți bani pe care nu vă puteți permite să îi pierdeți. Documentați-vă cu privire la riscurile asociate tranzacțiionării în marjă și solicitați sfaturi de la un consultant financiar sau fiscal dacă aveți intrebări. SC Prop Quant SRL este furnizor de produse tehnologice și nu este asociat sau afiliat în niciun fel cu intermediarii de servicii de investiții financiare (ex. case de brokeraj etc).